بریدگی و زخم بر روی زبان

چگونه بریدگی و زخم بر روی زبان را درمان کنیم؟

 

بریدگی زبان اگرچه شرایط حادی نیست اما می تواند برای بیشتر افراد دردناک باشد. زمانی که بریدگی بر روی زبان می ماند ممکن است خود به خود درمان شود اما درمان های خانگی هم برای تسریع فرایند درمانی وجود دارد.

 

استفاده از جوش شیرین

جوش شیرین خاصیت آنتی باکتریایی قوی دارد و می تواند درمان طبیعی عالی برای بریدگی زبان باشد. شما می توانید جوش شیرین را با آب گرم ترکیب کنید و از آن برای شستن دهان خود استفاده نمایید.

 

زردچوبه

زردچوبه نیز یکی از ادویه هایی است که می تواند کاربردهای مختلفی داشته باشد. برای تهیه این ماده کمی پودر زردچوبه و یک قاشق چایخوری عسل را با هم ترکیب کنید. این ترکیب را بر روی بریدگی بگذارید.

 

عسل

عسل علاوه بر اینکه می تواند محل مدنظر را از عفونت پاک کند ، قادر است سد محافظتی در اطراف بریدگی ایجاد کند و آن را سریع تر درمان نماید. کمی عسل را روی بریدگی قرار دهید و یک ساعت منتظر بمانید و سپس آن را بشویید.

 

کره

کره نیز می تواند به کاهش درد و التهاب کمک کند. یک قاشق غذاخوری کره را بردارید و بر روی بریدگی بگذارید. بعد از آب شدن کره، می توانید آن را به بیرون از دهان خود هدایت کنید.

 

آلوئه ورا

ژل و عصاره آلوئه ورا خاصیت ضد عفونی کنندگی دارد و می تواند زخم را درمان کند. یک قاشق چایخوری آلوئه ورا، دو قطره روغن زیتون و دو قطره عصاره لیمو را با هم ترکیب کنید. این ترکیب را بر روی بریدگی قرار دهید.

 

هیدروژن پراکسید

هیدروژن پراکسید یک ماده تمیزکننده عالی است و باعث از بین رفتن بافت مرده می شود. شما می توانید دهان خود را با هیدروژن پراکسید رقیق شده شستشو دهید. فقط مطمئن شوید که این ماده را نمی بلعید. این ماده را با آب ترکیب کنید تا رقیق شود.

 

سرکه سیب

سرکه سیب نیز یک ماده عالی برای درمان بیماری، عفونت و آسیب هاست. این ماده می تواند در درمان بریدگی زبان نیز مفید باشد. دو قاشق چایخوری سرکه سیب را با یک لیوان آب ترکیب کنید. از این محلول برای شستشوی دهان استفاده نمایید.

 

شیرین بیان

شیرین بیان در برگیرنده خواص درمانی است و می تواند بریدگی زبان را به سرعت درمان کند. شما می توانید از قرص شیرین بیان نیز استفاده کنید. خاصیت ضد التهابی شیرین بیان شما را مطمئن می سازد که هیچ باکتری یا قارچی نزدیک بریدگی نخواهد بود. یک قاشق غذاخوری ریشه شیرین بیان را با دو پیمانه آب ترکیب کنید و اجازه دهید سه ساعت بماند. ریشه را بردارید و از محلول برای شستشوی دهان استفاده کنید. شما می توانید اینکار را چندین بار تکرار کنید تا به نتایج دلخواه و مدنظر خود برسید.

عرق کاسنی : خواص ، طبع ، طریقه مصرف و مضرات کاسنی


عرق کاسنی : خواص ، طبع ، طریقه مصرف و مضرات کاسنی گرداوری شد

عرق کاسنی : خواص ، طبع ، طریقه مصرف و مضرات کاسنی

 

کاسنی معمولی (نام علمی: ‎Cichorium intybus L.) گیاهی است از راسته گل مینا (Asterales) تیره گل‌ستاره‌ای‌ها (Asteraceae) از سرده (Cichorium). از این گیاه دو گونه کِشتی و چهار تا شش گونه وحشی موجود است. کاسنی انواع مختلفی دارد سه نوع آن معروف است. کاسنی بری که به tansy شهرت دارد در ایران نمی‌روید. کاسنی زرد که به گل قاصدک شهرت دارد و در طب قدیم ایران به نام ترخشقون نام برده‌اند در بیشتر نواحی ایران پراکندگی دارد.

کاسنی معمولی، یک گیاه دارویی پایا با گل‌های آبی یا ارغوانی است. این گیاه در اصل بومی جهان قدیم است و بعداً در قاره آمریکا نیز به‌صورت گیاه خودروی کنار جاده‌ای درآمده است. منشا اصلی این گیاه اروپای مرکزی، مناطق غربی و مرکزی آسیا و شمال آفریقا است و پراکندگی وسیعی در نواحی مختلف ایران به خصوص شهرستان اقلید، آذربایجان و مناطق کوهستانی خراسان دارد. به آب و هوای خنک، آفتابی یا کمی سایه نیاز دارد و گرمای شدید تابستان راتحمل نمی‌کند.

 

خواص کاسنی

ابن‌سینا، پزشک بزرگ مسلمان در مورد گیاه کاسنی و خواص آن گفته است:

* کاسنی بازکننده است و سموم کبد را دفع می‌کند.

* کاسنی در درمان التهابات معده و پاک کردن مجاری ادراری مۆثر است.

* مالیدن آب کاسنی به محل‌های خارش بدن بسیار مفید است.

* غرغره آب کاسنی گلودرد و تورم مفصلی را از بین می‌برد.

* اگر آب پخته کاسنی را با سکنجبین میل کنید بهترین داروی تب‌های طولانی و مداوم است.

* ریشه کاسنی در باز کردن و روان شدن اخلاط بسیار مۆثر است.

* ریشه کاسنی، مجاری گوارشی را پاک می‌کند و بهترین تصفیه‌کننده خون است.

* ریشه کاسنی در از بین بردن ورم احشا خیلی مۆثر است.

* ریشه کاسنی بهترین دارو برای آب آوردن شکم است و در نفخ و تحلیل مواد بسیار نافع است.

* ریشه کاسنی برای تقویت معده، زیاد کردن ادرار و رفع درد مفاصل و یرقان مفید است و مشکلات صفراوی را بر طرف می‌کند.

* کاسنی در ازدیاد نطفه موثر است و انسان را از ابتلا به قولنج محفوظ نگه می‌دارد و توان و نیروهای بدنی را تجدید می‌کند.

* این گیاه در ضعف اعصاب، ضعف چشم و فشار خون مفید است.

* قلب، کلیه و کبد را فعال و با نشاط می‌کند.

* کاسنی رحم را به وظیفه طبیعی خود وا می‌دارد و برگ آن دارای مقداری ویتامین CC است لذا در حفظ جوانی مۆثر است.

 

طبع کاسنی

طبع آن سرد است

 

طریقه مصرف کاسنی

یک قاشق غذاخوری برگ گیاه کاسنی را در یک قوری چینی با آب 80 درجه سانتی گراد به مدت 15 دقیقه دم کنید. در صورت تمایل به شیرین کردن آن از عسل یا نبات استفاده کنید.

 

مضرات کاسنی

  • اگر چه می‌توان مزایای فراوانی برای این گیاه برشمرد، اما در صورت بارداری مصرف بیش از حد آن غیرمجاز است، زیرا ممکن است موجب خونریریزی گردد و احتمال سقط جنین غیرعمدی را افزایش دهد. اگرچه تحقیقات در این زمینه کافی نیست اما همان تحقیقات نشان می‌دهد که در دوران شیردهی نیز مصرف بیش از حد آن ممنوع می‌باشد زیرا مواد موجود در این گیاه از طریق شیر مادر به کودک منتقل می‌شود.
  • مصرف بیش از حد آن باعث ترش کردن معده، کاهش وزن (ورزشکارانی که دارای مقداری اضافه وزن هستند می‌توانند روزی ۲ الی ۵ بار از عرق کاسنی استفاده بکنند). روش مصرف: بعد ازهر وعدهٔ غذایی با نصفی از لیوان آب مصرف شود.
  • این گیاه مضر است برای اشخاصی که مبتلا به سرفه هستند.
  • تخم کاسنی بدمزه و قی آور است.

عرق کاسنی

 

خواص عرق کاسنی

تصفیه کننده خون

ضدجوش و لک

مقوی کبد

ضد زردی و یرقان

رفع تشنگی

درمان بیمارهای مزمن پوستی

و سفید کننده پوست

 

طبع عرق کاسنی

طبیعت کاسنی سرد است

 

طریقه مصرف عرق کاسنی

طریقه مصرف : قبل از هر غذا یک استکان میل شود .